Hlavní obsah

Pečení cukroví překazilo auto s mladíky

Právo, vk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZBŮCH

"Zrovna jsem pekla vánoční cukroví a najednou se ozvala strašná rána a celý barák se otřásl," popisovala Radka Vanková ze Zbůchu na severním Plzeňsku. V pondělí před pátou hodinou odpoledne jí do domu na kraji obce vlétlo auto. "Vyběhla jsem ven a viděla jen dým. Až potom jsem zjistila, že nám do baráku někdo naboural," přehlížela místo nehody.

Foto: Jana Končítková
Článek

Dvojice mladíků nezvládla zatáčku, jejich auto přerazilo sloup veřejného osvětlení a zastavilo se až o hromadu cihel a zeď domu. "Už jsme chtěli tu suť odvézt, ještě, že jsme to neudělali, jinak by skončili až uvnitř," oddychovala mladá žena.

Sloup veřejného osvětlení poškodil střechu domu. "Nedávno jsme ji opravili, rozbily nám jí kroupy. Asi se snad přestěhujeme," dodávala s nadsázkou Radka Vanková. "Ti kluci jeli snad sto padesát. Měli ještě štěstí, mohlo to dopadnout hůř," doplňoval další svědek nehody. Jeden z mladíků skončil se zraněním v nemocnici, lékařům si stěžoval na bolest zad.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám