Hlavní obsah

Pavoučí muž lezl po střechách v Chebu. Pak vklouzl ženě do bytu

– Cheb
Novinky, kub

Až tříleté vězení hrozí 29letému muži, kterého policie obvinila kvůli jeho výpravě po střechách paneláků v Chebu. Ve finále měl slézt do bytu pro něj cizí ženy, která přivolala policisty. Podezřelý s kriminální minulostí měl pozitivní test na drogy.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Incident se stal už v lednu, kriminalisté ale muže obvinili po vyšetřování až nyní.

Podezřelý vyrazil do jednoho z chebských paneláků v dopoledních hodinách a díky nezajištěnému poklopu se měl snadno dostat na střechu. Přeskočil několik překážek a slezl na balkon ve 4. patře, kde marně ťukal na obyvatele, načež vylezl zpátky na střechu.

V Aši muž vybral trezor a odnesl si 330 tisíc, hrozí mu až pět let vězení

Krimi

„Tím ovšem putování ‚pavoučího muže' neskončilo. Ze střechy měl přeskočit na střechu vedlejšího panelového domu a opět slézt na balkon ve čtvrtém patře. Otevřenými dveřmi měl vejít do bytu a ženu v pokoji poprosit o zavolání. Žena jeho prosbu vyslyšela a skutečně zavolala, ovšem bez jeho vědomí na linku 158,” informoval v úterý o případu mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Policejní hlídka našla v bytě muže schovaného v jednom z pokojů. Při výslechu vysvětloval, že utíkal před někým, kdo ho měl pronásledovat. Nic podobného ale policisté nezjistili, naopak konkrétní informaci přinesl podle informací Novinek test na drogy, který byl pozitivní na návykovou látku pervitin.

Před kamiónem v protisměru strhla řidička u Chebu auto na poslední chvíli. Policie zveřejnila video

Krimi

„Kriminalisté devětadvacetiletého muže z Chebu obvinili z porušování domovní svobody. V případě prokázání viny obviněnému hrozí až tři roky vězení,” upřesnil Kopřiva s tím, že muže již v minulosti soudy trestaly, převážně za krádeže.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám