Hlavní obsah

Po čtyřměsíčním chlapečkovi pátrali potápěči i dron

Aktualizováno

Policie pokračuje v pátrání po čtyřměsíčním chlapci, který se v pátek večer ztratil své matce i s kočárkem v zámeckém parku v Hoříně na Mělnicku. Do hledání se zapojili potápěči i dron. Chlapec má světlé vlasy a modré oči. Na sobě měl modré tričko s krátkým rukávem a teplé zelené dupačky na ramínka. Byl v šedém kočárku s černou spodní částí a hnědou rukojetí.

Páteční pátrací akce na MělnickuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Na místě je poříční oddělení policie, ze vzduchu oblast prohledává dron. V blízkosti parku je soutok Labe a Vltavy. Kromě obou řek místem protéká také Hořínský potok, i jeho břehy policisté prohledávají.

Foto: Novinky/Policie ČR

Pátrání na Mělnicku. Na snímku vlevo hledaný Tadeáš

Podle Hašlové policisté rozšířili oblast, kterou intenzivně propátrávají. Nyní se policisté zaměřují na okolí mostu Josefa Straky přes Labe. "Máme zde i potápěče, v současné chvílí probíhá propátrávání přilehlých vodních ploch a břehů," řekla policejní mluvčí Eva Hašlová.

Vrtulník v sobotu nasazen zřejmě nebude. S pátráním pomáhali i hasiči, kteří ale byli během sobotního odpoledne odvoláni, protože svou část prohledali.

Matka na Mělnicku ohlásila ztrátu kočárku s miminkem. Pátrání přibrzdila tma

Krimi

"Do současné chvíle nemáme žádné nové poznatky," řekla ráno Hašlová. Bez nových poznatků byla policie i odpoledne.

Chlapeček podle jeho matky zmizel v pátek odpoledne ze zámeckého parku u Hořína na Mělnicku. Žena se s dítětem vydala do místního lesoparku, kde se i s chlapečkem opalovala. Podle jejích slov na chvíli usnula a když se probudila, kočárek ani dítě tam už nebyly.

V pátek se do pátrací akce zapojily desítky policistů, hasiči, ale i vrtulník s termovizí. Kromě policistů z běžné služby pátrá po chlapci také pořádková jednotka.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policejní pátrání na Mělnicku

Reklama

Výběr článků

Načítám