Hlavní obsah

Partnerská hádka na Rakovnicku skončila tragicky, žena pobodala svého partnera

Novinky, jap

Pobodáním partnera vygradovaly v úterý večer v Senomatech na Rakovnicku partnerské neshody. Po hádce pobodala žena svého partnera. Muže transportoval do nemocnice vrtulník, ženu zadrželi policisté.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena v Senomatech pobodala při hádce partneraVideo: Novinky

 
Článek

„Krátce po 23. hodině jsme byli přivoláni k incidentu v Senomatech, při kterém devětadvacetiletá žena pobodala po předchozí hádce svého devětatřicetiletého partnera,” řekla Novinkám policejní mluvčí Marcela Pučelíková.

Na místo vyrazili kromě policistů také záchranáři. Ti přivolali k vážné zraněnému muži vrtulník letecké záchranky z Prahy.

„Zraněný muž byl letecky transportován do střešovické nemocnice v Praze. Ženu rakovničtí policisté na místě zadrželi. V tuto chvíli je případ vyšetřován pro podezření z trestného činu těžkého ublížení na zdraví. Nemůžeme však vyloučit, že se právní kvalifikace případu ještě změní,” doplnila Pučelíková.

K incidentu mezi partnery došlo na samotě na okraji obce. Celou událostí se na místě až do nočních hodin zabývali kriminalisté. Zadrženou ženu odvezli na policejní služebnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám