Hlavní obsah

Pár se oddával sexu přímo mezi chodci v centru Chebu

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHEB

Travnatý plácek hned vedle frekventované cesty poblíž centra Chebu si jako místo sexuálních hrátek vybral starší pár. Za bílého dne bez ohledu na čilý ruch chodců včetně pobíhajících dětí se sedmačtyřicetiletý muž a o sedm let mladší partnerka vášnivě milovali.

Článek

Nevadilo jim ani to, že je fotí hlídka městské policie, kterou na místo přivolali pobouření lidé.

„Obdrželi jsme několik telefonátů, že v ulici Na Hrázi provozují sex dva obnažení lidé. Strážnici na místě skutečně přistihli ležícího nahého muže se ztopořeným údem a ženu bez spodního prádla. Dvojice na přítomnost strážníků vůbec nereagovala. Hlídka tak musela oba aktéry důrazně upozornit, aby sexu zanechali. Až poté se začali oblékat,“ řekl šéf chebské městské policie Jiří Šmolík.

Žena na svoji obhajobu uvedla, že když to na ní přijde, tak je jí to jedno kde a jak se bude oddávat sexu. Podle strážníků muž se ženou k sobě ani nepatřili. Šlo o rychlou známost. Každý pochází z jiné části kraje. Zřejmě se seznámili v nedaleké restauraci.

Podle osloveného sexuologa takové jednání není normální. „Pokud by šlo o partičku šestnáctiletých, tak to dokážu pochopit, že si chtějí něco dokázat. Ale dvojici v tomhle věku by měl vyšetřit odborník,“ uvedl pražský sexuolog Martin Hollý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám