Hlavní obsah

Pachatele brutálního pobodání desetileté dívky hledá karvinská policie

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Karvinští policisté přijali ve středu večer oznámení o napadení nezletilého dítěte. „Vzhledem k závažnosti získaných informací, kdy se jedná o podezření ze zvlášť závažného zločinu, byli přivoláni také krajští kriminalisté,“ sdělila krajská policejní mluvčí Soňa Štětínská s tím, že policie na případu od středy intenzivně pracuje.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Kriminalisté učinili co nejefektivnější opatření ke zjištění všech skutečností, zabránění případnému pokračování v trestné činnosti a dopadení pachatele,“ upřesnila mluvčí. Podle serveru moravskoslezsky.denik.cz bylo v Karviné pobodáno desetileté děvče.

Policisté, kteří byli ke zraněnému dítěti přivoláni, okamžitě děvče odvezli do nemocnice, protože viděli, že jeho zranění jsou vážná a není čas čekat na záchranku. Z karvinské nemocnice pak bylo dítě vrtulníkem transportováno do Fakultní nemocnice v Ostravě. Stav pacientky je údajně stabilizovaný.

Policisté konzultují celou věc s Krajským státním zastupitelstvím v Ostravě. Více informací však nechtěla policejní mluvčí Právu vzhledem k závažnosti případu sdělit.

„Jakmile budeme moci zveřejnit další informace, učiníme tak bez zbytečného odkladu. Nemohu ani potvrdit, že bylo zraněno jedno dítě či více. Bylo by předčasné a netaktické informace zveřejňovat,“ řekla Štětínská s tím, že policisté pracují rovněž s dětmi. Zatím však pachatele brutálního útoku nedopadli.

Podle serveru však stojí za útokem mladý muž, který užívá návykové látky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám