Hlavní obsah

Osmnáctiletý řidič nezvládl předjíždění a zahynul po střetu s náklaďákem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Osmnáctiletý řidič osobního automobilu zemřel v noci na sobotu při srážce s nákladním vozem u Studené Loučky na Šumpersku. Mladík zůstal zaklíněný ve voze, ale přivolaní hasiči mu už nemohli pomoci, uvedl mluvčí olomouckých hasičů Zdeněk Hošák.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Havarovaný Volkswagen Bora, ve kterém u Studené Loučky na Šumpersku zahynul po střetu s nákladním vozem osmnáctiletý mladík.

Článek

Řidič jel s vozem Volkswagen Bora ve směru od Moravské Třebové. Při předjíždění nákladního vozidla vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem Mercedes. Utrpěl zranění neslučitelná se životem, uvedla mluvčí policie Tereza Neubauerová.

Na místo vyrazily také dvě jednotky z řad profesionálních a dobrovolných hasičů. „Hasiči po svém příjezdu provedli nutná bezpečnostní opatření, bohužel řidič v důsledku vážných zranění na místě zemřel,” řekl mluvčí olomouckých hasičů Zdeněk Hošák. Ve vozidle cestoval pouze řidič, k jinému zranění nedošlo.

Škoda na vozidlech je předběžně vyčíslena na 1,6 milionu korun. Příčinu a okolnosti nehody policisté zjišťují, doprava je do vyproštění havarovaného náklaďáku odkláněna po souběžných komunikacích.

Reklama

Výběr článků

Načítám