Hlavní obsah

Osmnáctiletý mladík v Havířově zemřel po pádu z okna

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havířov

Moravskoslezští záchranáři zasahovali v pátek večer v Havířově. Osmnáctiletý mladík vypadl z okna osmého patra panelového domu. Pád nepřežil. Případem se zabývá policie.

Článek

„Případ prošetřují kriminalisté, zabývají se všemi okolnostmi pádu. Nyní vše prověřujeme, vyslýcháme svědky, všechny verze jsou ve hře. Mohlo se jednat o sebevraždu, o nešťastnou náhodu nebo úmyslné zabití,“ řekla v sobotu ráno Právu mluvčí moravskoslezské policie Lenka Sikorová.

Podle mluvčího moravskoslezských záchranářů Lukáše Humpla byl mladík při příjezdu sanitky v bezvědomí a jeho zdravotní stav se stále zhoršoval.

„Zakrátko u něj došlo k selhání dechové činnosti i krevního oběhu. Zasahující lékař u něj zjistil mnohočetná poranění v oblasti hlavy, horních i dolních končetin a další zranění,“ uvedl Humpl.

Další pád osmnáctiletého mladíka řeší policie od čtvrtečního večera i v Ostravě. Podle policejní mluvčí zde mladý muž spadl ze Sýkorova mostu v centru Ostravy.

„Případ také šetříme. Zatím vše vypadá na nešťastnou náhodu,“ uvedla Sikorová. Mladíka sanitka ve vážném stavu převezla do ostravské fakultní nemocnice. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám