Hlavní obsah

Osmnáctiletý mladík nezvládl zatáčku u Nového Rychnova a narazil do stromu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Při nehodě osobního auta u Nového Rychnova na Pelhřimovsku v neděli zemřel osmnáctiletý řidič, dva spolucestující byli lehce zranění. Auto vyjelo ze silnice při projíždění zatáčkou a narazilo do stromu, sdělila mluvčí krajské policie Stanislava Rázlová.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala na silnici druhé třídy před 06:00, auto jelo ve směru od obce Vyskytná. Řidič podlehl zraněním na místě.

Dva lehce zraněné přepravili záchranáři do nemocnice. Uvedl to mluvčí zdravotnické záchranné služby kraje Petr Janáček. Okolnosti nehody policie zjišťuje.

Podobná nehoda se stala v neděli ráno na Bruntálsku. Třiadvacetiletý řidič osobního vozu zemřel mezi Krnovem a obcí Láryšov, když narazil s autem do stromu. Řidič utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl, sdělil policejní mluvčí René Černohorský.

Nehoda se stala krátce po 07:00 poblíž sportovního letiště. Muž jel v autě sám. „Z doposud přesně nezjištěných příčin čelně narazil do vzrostlého stromu u pravého okraje vozovky," uvedl Černohorský. U zemřelého muže byla nařízena soudní pitva.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám