Hlavní obsah

Opilý topenář jezdil po městě falešnou sanitkou s modrými majáky

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav

Neobvyklou situaci zaznamenali v pátek strážníci v Mladé Boleslavi. Po městě se totiž projížděl topenář, který ke svým jízdám požíval sanitku s modrými majáky. Na tu si navíc přimontoval registrační značku patřící k jinému autu a řídil pod vlivem alkoholu.

Foto: MP Mladá Boleslav

Sanitka, se kterou topenář jezdil po Mladé Boleslavi

Článek

„Strážníci městské policie přijali osobní oznámení od řidiče záchranné služby z oblastní nemocnice o tom, že se po městě pohybuje sanitní vůz s modrými výstražnými světly,“ uvedl ředitel mladoboleslavských strážníků Tomáš Kypta.

Podle oznámení využíval řidič sanitu k podnikatelským účelům v oblasti topenářství. Strážníci auto vypátrali krátce před jedenáctou hodinou. Po kontrole dokladů zjistili, že vozidlo je opatřeno registrační značkou z úplně jiného vozidla.

Na místo tak byla přivolána státní policie, která si případ převzala k dalšímu šetření, při kterém mimo jiné zjistila, že topenář sanitku řídil pod vlivem alkoholu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám