Hlavní obsah

Opilý mladík skončil s autem na střeše v potoce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Senohraby

V potoce skončil se svým vozem Toyota RAV 4 v Senohrabech v okrese Praha-východ opilý mladý muž. Auto se po nehodě převrátilo na střechu, řidič vyvázl bez zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Opilý řidič skončil s autem na střeše v potoceVideo: Novinky

 
Článek

Přivolaní hasiči museli na potoce postavit norné stěny, aby zabránili úniku pohonných hmot dále po proudu. Policisté zjistili, že je šestadvacetiletý řidič auta opilý. Dechová zkouška u něj odhalila zhruba promile alkoholu.

Podle tvrzení řidiče se nehoda stala v neděli v dopoledních hodinách. Místní usedlíci ale tvrdí, že auto už bylo v potoce v noci. Řidič podle nich utekl domů vyspat se a vrátil se až ráno.

Mladý muž policistům potvrdil, že pil alkohol až do noci. To, že by boural už dvě hodiny po půlnoci, ale odmítá.

Muž souhlasil s odběrem krve, policisté ho proto převezli do nemocnice. Problém ale bude s vyproštěním auta. Těžká technika se na lesní cestu mezi chatky nedostane kvůli nízké nosnosti nedalekého mostku. S největší pravděpodobností tak bude muset policie požádat lesníky, případně stavbaře o zapůjčení traktoru nebo bagru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám