Hlavní obsah

Operátorka chtěla muži nabídnout firemní produkty, ten jí oznámil, že se chce zabít

Novinky, Ondřej Kořínek
Praha

Pražští policisté řešili během dvou dnů sedm případů sebevražd, tři životy se už zachránit nepodařilo. Kromě jiného řešili sebevraždu, kterou oznámil muž pracovnici call centra, nebo rozrušeného muže, jenž chtěl skočit z mostu do Vltavy.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž se chtěl zabít skokem z mostu LegiíVideo: Policie ČR

 
Článek

„Pracovnice call centra volala 57letému muži, který bydlí v Novém Jičíně, aby mu nabídla produkty. Muž jí ale sdělil, že se chce zabít. Operátorka policie, na kterou se pracovnice ihned obrátila, následně přivolala místní policisty, kteří našli muže silně opilého doma,“ řekla ve středu Novinkám mluvčí policie Jana Rösslerová. Doplnila, že nešťastník byl převezen do nemocnice.

Takové štěstí ale neměli tři muži, kteří se rozhodli skončit s životem na různých místech Prahy. Všechny tři našli oběšené jejich rodinní příslušníci nebo známí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

S dobrým koncem skončil pokus o skok z mostu Legií. Sebevrah seděl na ochozu, držel láhev alkoholu a přivolaným mužům zákona hrozil, že když se přiblíží, skočí. Na most proto dorazila sanitka i vyjednavač, kterému se podařilo muže přesvědčit a zachránit. Nakonec byl převezen na psychiatrii v Bohnicích.

Pražské policisty dále zaměstnal muž, který hrozil skokem z 11. patra, nebo pátrali po 35letém muži, jehož zoufalá matka našla doma dopis na rozloučenou. Pátrání v Kunratickém lese nakonec dopadlo dobře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám