Hlavní obsah

Okradený muž se rval v Praze o batoh, dvojici násilníků zadržela až policie

Novinky, kub
Praha

Dva muže podezřelé z loupežného přepadení zadrželi policisté o víkendu v Praze. Dvojice cizinců podle kriminalistů přepadla na Vinohradech muže, kterému sebrali batoh s věcmi a penězi. Poškozený se je snažil dopadnout sám, nakonec ale zbitý přivolal policii.

BEZ KOMENTÁŘE: Zadržení po loupežném přepadení na Vinohradech v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal v sobotu na Vinohradské ulici. Dvojice cizinců podle policie nejdřív muže oslovila, během hovoru ale jeden z nich strhl oběti batoh ze zad a oba pak utíkali pryč.

Dva mladíci zaútočili v Brně na muže. Odvlekli ho z ulice a oloupili

Krimi

„Poškozený oba cizince pronásledoval, ti ho přitom i několikrát fyzicky napadli. Když policisté přijeli na místo, přišel k nim zakrvácený muž, který jim sdělil popis podezřelých. Jeden z policistů 44letého poškozeného ošetřil a zavolal mu záchranku,” sdělila v pondělí mluvčí policie Violeta Siřišťová s tím, že v ukradeném batohu měl být mobilní telefon, nabíječka a hotovost.

Policejní hlídka vypátrala podezřelé na rohu ulic Balbínova a Mánesova. Oba muži skončili v poutech, jeden z nich ale odmítal s policisty spolupracovat, ti museli použít donucovací prostředky.

V centru Prahy nastříkali muži pepřák do očí a sebrali mu peněženku, policie hledá podezřelé

Krimi

„Dvaatřicetiletý zadržený se neuklidnil ani poté, co ho policisté usadili do služebního vozidla, které se snažil kopy a údery hlavou zdemolovat. U mužů policisté nalezli uloupené věci, které měl poškozený v batohu,” dodala mluvčí.

Policisté zadržené obvinili z loupeže a podali návrh na vzetí obou do vazby. V případě soudu jim hrozí až deset let vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám