Hlavní obsah

Objednal si sex, místo něj přišel o auto, mobil i peníze

Právo, mhr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Muž středního věku ze Zlínska si objednal sexuální služby, které mu měla poskytnout v Hranicích na Přerovsku 34letá žena. K hrátkám však nedošlo a muže navíc kněžka lásky obrala za pomoci další ženy a jejího komplice o auto, šperky, mobil i peníze. O případu, který se stal minulý pátek odpoledne, informovala v úterý policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

„Při vycházení z koupelny muži, který si objednal sexuální služby, nečekaně zastoupil cestu muž, který se objevil v bytě s další ženou. V ruce držel nůž a mával mu s ním před obličejem. S jeho pomocí se mu podařilo poškozeného zastrašit a získat od něho jeho osobní věci,“ uvedla mluvčí.

Mladík je podezřelý z loupeže v Brně. Měl u sebe pistoli a stříkačky

Krimi

Ozbrojený muž si podle ní vzal tašku přepadeného, která ležela na posteli, a prohledal ji. Vzal z ní 8100 korun a přinutil poškozeného, aby si z krku sundal a dal mu i dva zlaté řetízky v hodnotě 15 000 korun.

„V tašce se nacházely ještě osobní doklady a platební karta bez PIN kódu. Pak muž poškozeného přiměl k tomu, aby vytáhl obsah svých kapes. Tím získal ještě klíče od vozidla, kterým okradený do Hranic přijel, a mobilní telefon,“ poznamenala Zajícová.

Vedli ho k bankomatu

Všem třem to bylo stále málo, a tak poškozeného přinutili, aby byt opustil a v doprovodu obou žen vybral ze své platební karty ještě další finanční hotovost. „Při cestě k bankomatu se oloupenému a vystresovanému muži podařilo ženám uprchnout a celou událost oznámit na policii,“ konstatovala mluvčí.

Týž den byla podle ní policisty zadržena žena poskytující sexuální služby a následující den byli zadrženi i její dva zbylí komplicové. Podezřelý muž při zadržení s policisty nespolupracoval a na výzvy nereagoval, proto musely být použity donucovací prostředky.

„Při prohlídce při zadržení byl u něho nalezen nůž, který mu byl odebrán. Po provedených úkonech bylo všem třem sděleno obvinění z trestného činu loupeže,“ podotkla Zajícová. Trojici hrozí až deset let vězení.

Na 24letého muže, který se již v minulosti dopustil majetkové a násilné trestné činnosti a byl za ni odsouzen, byla uvalena vazba, ženy jsou stíhány na svobodě. „Část odcizených věcí byla poškozenému vrácena, stejně jako i část finanční hotovosti, která byla nalezena u obviněných,“ doplnila Zajícová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám