Hlavní obsah

Oběšeného muže v Domažlicích našel jeho bratr, na záchranu už bylo pozdě

Právo, zaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domažlice

Teprve dvacetiletý mladík se v úterý večer oběsil v západočeských Domažlicích. Bezvládně visící tělo u železničního mostu ve směru na Milotov objevil jeho bratr, kterému se sourozence bohužel už nepodařilo zachránit.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Oznamovatel uvedl, že v blízkosti železničního mostu nalezl svého dvacetiletého bratra oběšeného na větvi stromu. Ihned zahájil oživování a na místo přivolal zdravotnickou záchrannou službu,“ informovala ve středu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Během cesty do nemocnice zdravotníci zahájili oživování. Nakonec ale museli konstatovat smrt. Policie případ nadále šetří. Co mladého muže k činu vedlo, zůstává stále nejasné.

„Koronerka provedla ohledání těla zemřelého, neshledala stopy cizího zavinění nebo spoluúčasti druhé osoby na smrti zemřelého. Ke zjištění faktické příčiny smrti domažličtí kriminalisté nařídili soudní pitvu,“ dodala Brožová.

Reklama

Výběr článků

Načítám