Hlavní obsah

Noční nehoda v Brně skončila tragicky, po nárazu do sloupu zemřel řidič

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Smrtí řidiče a zraněním trojice spolujezdců skončila vážná dopravní nehoda, která se stala v první minutě soboty. V Brně na křižovatce ulic Štefánikova a Šumavská se střetla dvě osobní auta.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Jeden člověk zemřel při nehodě dvou osobních aut, která se stala v noci na 31. března v Brně. Tři další lidé se zranili.

Článek

„Následky v jednom z nich jsou tragické. Vozidlo Mercedes bylo po nárazu vymrštěno na sloup veřejného osvětlení. Dvaadvacetiletý řidič utrpěl zranění, kterým na místě podlehl. Jeho tři spolujezdci byli převezeni do nemocnic. Ve vozidle BMW cestoval řidič a dva spolujezdci. Všichni vyvázli bez zranění,“ popsala nehodu policejní mluvčí Lenka Drahokoupilová.

Hasiči byli podle mluvčího HZS Jaroslava Mikošky na místě během chvíle a do sedmi minut vyprostili z auta zraněné, které si převzali záchranáři. Místo nehody bylo z důvodu šetření zcela neprůjezdné, provoz byl po odtažení vozidel a úklidu vozovky obnoven pár minut před pátou hodinou ranní.

„Přesná příčina a míra zavinění je předmětem dalšího šetření. Jedenatřicetiletý řidič alkohol před jízdou nepil a ani nebyl pod vlivem drog,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám