Hlavní obsah

Neznámý pachatel zavraždil čerpadlářku v Bruntálu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUNTÁL

Neznámý lupič nebo skupina zločinců ve čtvrtek odpoledne přepadla a zavraždila čerpadlářku benzinové stanice na Žlutém kopci v Bruntálu. Policie nyní kontroluje automobily v okolí města a pachatele hledá.

Foto: Milan Haluška

Ilustrační foto

Článek

Podle policejních informací byla pumpa přepadena asi ve 14:50. Na místě jsou nyní kriminalisté severomoravské správy. Zatím není jasné, zda z benzinové pumpy zmizely nějaké peníze. Podle policisty byla čerpací stanice na odlehlém místě.

V souvislosti se zločinem policisté pátrají po osádce vozidla Škoda 105 nebo 120 bílé barvy, které údajně odjelo od čerpadla. "Svědci mohou informace o přepadení nebo ty, které se týkají uvedeného vozidla či jeho osádky, oznámit telefonicky na linku 158," uvedla policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková.

Policisté vyzbrojení samopaly uzavřeli silnice nejen na Bruntálsku, ale i v dalších okresech, kde kontrolují projíždějící vozidla. "Jedná se o policejní akci uzávěra, během které pátráme po podezřelém vozidle. Akce souvisí se závažným trestnými činem, který se dnes stal na Bruntálsku," řekl ČTK Ivo Vykopal z olomouckého policejního ředitelství.

Letos jde podle informací ČTK už o pátou vraždu na severní Moravě. Ve všech případech se policistům podařilo podezřelé z vraždy dopadnout.

Reklama

Výběr článků

Načítám