Hlavní obsah

Neznámý násilník přepadává ženy v černošickém lese

PRAHA-ZÁPAD

Neznámý zvrhlík přepadává ženy v Černošicích u Prahy. Od září letošního roku znásilnil už čtyři ženy a dívky, které si zkracovaly cestu z vlakového nádraží lesem. Poslední případ se stal v pondělí odpoledne.

Foto: Milan Haluška
Článek

"Neznámý muž přepadl své oběti na začátku lesa, když šly z nádraží směrem na obec Vráž. První tři přepadení se stala o víkendech, naposledy pachatel zaútočil v pondělí kolem půl čtvrté odpoledne," informovala Novinky mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Podle výpovědi žen je násilník nechal předejít a poté zezadu zaútočil. Včera se však rozběhl proti dívce, napadl ji ze strany a srazil k zemi, sdělila dál Budská.

Ženy pachatele popsaly jako čistě upraveného třicátníka, vyšší postavy a s tmavými, krátce ostříhanými vlasy. Nemá viditelná znamínka nebo jizvy a nenosí naušnice ani prsteny. Oběti si také všimly, že nosí černý batoh. S největší pravděpodobností hovoří rusky, ukrajinsky nebo slovensky.

Agresivita pachatele může stoupat

Policie apeluje na ženy a dívky, aby se zbytečně nevystavovaly riziku přepadení. Jakékoliv informace o možném pachateli mohou občané nahlásit na linku 158 nebo telefonním čísle 794 882 102. "Agresivita pachatele může stoupat," varovala na závěr Budská.

Reklama

Výběr článků

Načítám