Hlavní obsah

Neznámý muž znásilňuje s pistolí a drátem

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FRÝDEK-MÍSTEK

Dvě mladé ženy se koncem minulého týdne pokusil znásilnit dosud neznámý deviant mezi Frýdkem-Místkem a Paskovem. Své oběti ohrožoval pistolí a údajně i škrtil hadrem a drátem. Podle policie okolnosti případů nasvědčují tomu, že za oběma skutky stojí tentýž pachatel.

Článek

První zločin se odehrál ve čtvrtek v pět hodin ráno poblíž nákupního střediska v lokalitě Pod Štandlem. Severně od Frýdku-Místku vhodil násilník třicetileté cyklistce neznámou látku do očí, donutil ji sesednout z kola a zatáhl ji na odlehlé místo.

"Vyhrožoval, že ji zastřelí, pokud nepřestane křičet," uvedla mluvčí severomoravské policie Dagmar Bednarčíková. Pak ji odtáhl do lesa, kde se ženu pokusil znásilnit, ta ale ve vhodnou chvíli utekla. "Utrpěla psychickou újmu a také podlitiny a otok pod levým okem," dodala mluvčí.

Asi o pět hodin později se podobný útok odehrál v místech, kde se řeka Olešná vlévá do Ostravice. Násilník se na osmatřicetiletou ženu vrhnul s pistolí v ruce a vyhrožoval ji zabitím. "Povalil ji na zem, kde ji do úst vsunul hadr, který ještě zajistil drátem. Byl ale vyrušen svědkem, který sekal trávu na blízkém protipovodňovém valu. Pachatel z místa činu utekl," dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám