Hlavní obsah

Nezletilá a mladistvá okradly dívku na zastávce MHD

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dvě mladé dívky přepadly ve středu kolem osmé hodiny večer osmnáctiletou dívku na zastávce MHD Tusarova v Praze. Poté, co jim dívka odmítla dát cigaretu, ji začaly bít. Nakonec svou oběť okradly. Policie o případu informovala v sobotu s tím, že pachatelkám bylo zhruba čtrnáct a šestnáct let.

Článek

"Dívky dotyčnou kontaktovaly s tím, zda nemá cigarety. Ta je odmítla, a tak obě poodešly. Vzápětí se ale vrátily a znovu požadovaly to samé. Když ale opět odmítla, začaly ji bít po celém těle. Napadené před nimi utíkala," popsala případ Novinkám pražská policejní mluvčí pprap. Eva Miklíková.

"Pachatelky dívku dostihly v areálu tamního podniku. Přitlačily ji ke zdi a prohledaly jí kabelku. Z ní jí nakonec odcizily mobilní telefon a několik set korun na hotovosti. Vše v hodnotě asi osm tisíc korun," doplnila mluvčí.

Agresorky utekly směrem k Holešovické tržnici. Dívka vyvázla naštěstí nezraněna a vše oznámila policistům. Ti nyní pátrají po dvou romsky hovořících dívkách, z nichž jedné mohlo být kolem 16 let, měla tmavé vlasy sepnuté do culíku. Druhé z dívek mohlo být kolem čtrnácti let, měla černé rozpuštěné vlasy a na sobě černý přiléhavý svetr a bílou vestu, na nohou měla modré kalhoty.

Reklama

Výběr článků

Načítám