Hlavní obsah

Než stačili kolo za 235 tisíc v pražských Letňanech vystavit, zloděj ho ukradl

Novinky, hlk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letňany

Policie od konce března pátrá po muži, který v nestřeženém okamžiku ukradl kolo připravené na výstavu v Letňanech. Hodnota karbonového kola značky Specialized byla 235 tisíc korun. O případu informoval v pondělí policejní mluvčí Jan Daněk.

BEZ KOMENTÁŘE: Krádež luxusního kola zachytily kameryVideo: Policie ČR

 
Článek

K odcizení kola značky Specialized S - Works Epic FSR Carbon došlo v době přípravy stánku, v němž mělo být vystaveno. Kamerový systém na místě zachytil neznámého muže, který několik minut kroužil kolem, poté kolo odnesl z dohledu zaměstnanců stánku, přehodil přes něj plachtu a odnesl si ho ven z haly.

Foto: Policie ČR

Odcizené kolo

„Jestliže muže na záběrech poznáváte, kontaktujte linku 158. Na tísňovou linku se ozvěte i v případě, že kolo na fotografii poznáváte a víte, kde by mohlo být,“ žádají policisté veřejnost o pomoc.

Za informace, které povedou k nalezení nepoškozeného kola a dopadení pachatele, nabízí poškozený odměnu 30 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z krádeže

„Za trestný čin krádež při způsobení zmiňované škody hrozí pachateli trest odnětí svobody až na pět let,“ dodal k případu policejní mluvčí Daněk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám