Hlavní obsah

Mladý muž z Českobudějovicka chtěl spáchat sebevraždu v živém vysílání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Živé vysílání, ve kterém chtěl spáchat sebevraždu, spustil v úterý 18letý muž na Českobudějovicku. Jeden z jeho sledujících rychle vytočil linku 158 a policisté jej včas zachránili. Důvodem jeho chování byl zřejmě rozchod s dívkou.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Tísňová linka přijala volání o pomoc kolem půl jedné v noci. Mladistvý oznamovatel policistům řekl, že jeden z jeho přátel zahájil živé vysílání, má u sebe nůž a sklo a začal se řezat na ruce.

Řidič chtěl zabít sebe i spolujezdce, uvedla policie k honičce s autem na Vysočině

Krimi

„Oznamovatel reagoval perfektně, neváhal, nečekal, co se z vysílání dále vyvine, a volal na 158, kde operačnímu řekl, kde muž bydlí,“ uvedla mluvčí policie Lenka Krausová.

Při pádu z devátého patra domu v Praze zemřel mladý muž

Krimi

Hlídka byla v místě bydliště do několika minut, ale na muže se nemohla dobouchat. Policisté proto dveře vyrazili a našli muže zraněného na obou rukou. Předali ho záchranářům, kteří jej převezli do nemocnice.

„Muž byl pod vlivem alkoholu a za jeho jednáním stojí pravděpodobně rozchod s dívkou,“ shrnula mluvčí s tím, že policie děkuje oznamovateli za jeho rychlou reakci. Vysílání podle ní sledovaly desítky lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám