Hlavní obsah

Neosvětleného mladíka na skateboardu srazilo auto. Na místě zemřel

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poblíž Sulejovic na Litoměřicku srazilo v noci na sobotu osobní auto mladíka na skateboardu. Podle všeho nebyl nijak osvětlený a při střetu na místě zemřel.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladíka na skateboardu srazilo autoVideo: Novinky

 
Článek

Zhruba dvacetiletý mladík, jehož totožnost ještě kriminalisté neznají, jel na skateboardu po silnici 1/15 od Třebenic směrem k dálnici D8. Na úrovni Sulejovic ale mladíka okolo půl druhé ráno, ve velké rychlosti, srazilo osobní auto značky Kia.

Mladíkovo tělo zůstalo ležet mimo silnici, přibližně 100 metrů od místa střetu. Zdemolovaný osobní vůz ujel ještě několik dalších desítek metrů.

Přivolaní záchranáři už mladíkovi nedokázali pomoci a lékař u něj musel konstatovat smrt. Podle prvotního vyšetřování jel na skateboardu uprostřed silnice bez řádného osvětlení. Totožnost mrtvého mladíka kriminalisté zjišťují.

Posádka osobního vozu se po nehodě psychicky zhroutila. Po dobu vyšetřování nehody bylo místo průjezdné kyvadlově jedním jízdním pruhem. Přesné okolnosti nehody nadále vyšetřuje policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám