Hlavní obsah

Nemohoucí seniorku nechali v Kroměříži ležet několik dní ve výkalech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Seniorka ležící ve výkalech na chladné podlaze zakrytá ošuntělou peřinou. S takovou situací se potýkali zdravotničtí záchranáři na Kroměřížsku. Případem se zřejmě bude zabývat policie, k případu ale zatím nic nesdělila.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Jeden z nejpříšernějších výjezdů, co jsem zažil za 27 let,“ popsal zasahující zdravotník záchranné služby na Twitteru.

Podle jím uvedených informací se mělo jednat o ženu, která před zhruba deseti dny přestala chodit a údajně její syn ji pak pouze přikryl.

Ležela v mrazu na chodníku a chtěla zemřít. Seniorku u Brna dohnaly rodinné trable

Krimi

Z diskuze pod příspěvkem vyplývá, že na situaci měla upozornit pošťačka a případ již dostala na stůl policie. Vyšetřovatelé se zatím k případu nevyjádřili, není tedy zřejmé, jaké okolnosti předcházely situaci, se kterou se záchranáři setkali.

Zdrženlivý v komentáři byl rovněž mluvčí záchranné služby Zlínského kraje Jakub Omelka, nicméně zásah v předešlých dnech v jedné z obcí na Kroměřížsku potvrdil.

Brutální vražda ve Znojmě. Mladík podle policie surově zabil matku a jejího přítele

Krimi

„Z důvodu ochrany osobních údajů a vzhledem k tomu, že by měl být případ v šetření policie, nebudeme více sdělovat,“ sdělil mluvčí Novinkám.

Záběry ze záchrany v páternosteru v Brně. Seniorka upadla a zůstala viset za nohu

Krimi

Věk ženy mluvčí neupřesnil, hovořil pouze o ženě seniorského věku. Další podrobnosti, tedy zda a s jakým zraněním případně ženu přepravili do nemocnice, záchranka nesdělila.

Reklama

Související články

Seniorka nepřežila pád z domu v Praze

Pražští záchranáři zasahovali ve středu odpoledne u tragického pádu zhruba sedmdesátileté ženy z velké výšky v Podolí. Žena pád z 10. patra domu nepřežila....

Seniorka vypadla na Karvinsku z okna

Záchranáři v Bohumíně na Karvinsku ošetřovali v noci na čtvrtek vážně zraněnou dvaasedmdesátiletou ženu, která spadla ze třetího patra domu. Žena utrpěla těžké...

Výběr článků

Načítám