Hlavní obsah

Nehody zablokovaly dálnice D1 a D8

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Provoz na dálnici D1 a D8 komplikují ve čtvrtek dopoledne dopravní nehody. Dálnici D1 na 177. km ve směru na Brno ráno zablokovala na dvě hodiny nehoda dvou kamiónů. Při havárii nebyl nikdo zraněn. Na dálnici D8 nedaleko Řehlovic na Ústecku se srazila dvě osobní auta.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Dva nákladní vozy se na dálnici D1 srazily kolem 8:15, dálnice byla uzavřená asi od 8:50. „Nehoda je bez zranění, ale řidiči si vyžádali na místo policii kvůli údajným vyšším škodám," uvedla mluvčí.

Řidiči sjížděli na exitu 168 Devět křížů, zpět se auta vracela na exitu 178 Ostrovačice. Policie provoz zprovoznila asi v 10:40.

Havárie na D8 se stala na 66,9 kilometru mezi exity Řehlovice a Trmice ve směru na Německo. Na místě zasahují záchranné složky. „Při dopravní nehodě byly zraněny dvě osoby. Jedna byla do nemocnice transportována vrtulníkem, druhá vozidlem záchranné služby," uvedla Hyšplerová.

Podle aktuálních kamerových záznamů se před místem havárie tvoří kolony. Policie odklání dopravu již v Lovosicích na silnici I/30, v dalším úseku na R63 směrem na Teplice. Uzavírka je zatím odhadována do 13.00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám