Hlavní obsah

Nechal se zamknout v pizzerii, noc strávil pod pípou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Pivním radovánkám, a to navíc bezplatným, se v noci na čtvrtek oddával v pizzerii v centru Brna jistý dvaatřicetiletý muž. V restauraci se ukryl na záchodě a po zavírací hodině si pracně proklestil cestu k pivu, jemuž se věnoval několik hodin.

Foto: Petr Pavelka

Vánoční strom

Článek

"Muž se doznal, že po odchodu personálu vypáčil dveře chladícího boxu s naraženým pivním sudem. Pak prostě odpojil hadice, nacpal si je do úst a doslova se prolil pivem," popsal mužův pivní dýchánek mluvčí brněnských strážníků.

Krátce před půlnocí nalezla muže ležícího přímo pod pípou a zcela zmoženého alkoholem četa pracovníků, kteří přišli pizzerii uklidit. Za několik minut byl muž již v policejní cele.

Jeho pivní dobrodružství bude mít dohru před soudem a neskončí uhrazením dosud neznámého množství vypitého piva. Pachatel totiž při otevírání chladícího boxu se sudem způsobil škodu za 8000 korun a bude obviněn z poškozování cizí věci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám