Hlavní obsah

Nebezpečný útočník napadl v Praze nožem dvě ženy

Praha

Pražská policie pátrá po neznámém útočníkovi, který v metropoli napadl nejméně dvě ženy. Jedna stačila utéct, druhé sebral peníze. Podle detektivů je ozbrojený nožem a nebezpečný.

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelý z napadení v PrazeVideo: Policie ČR

 
Článek

Oba dosud známé případy se odehrály v posledních dnech. V prvním případě napadl útočník ženu na Hlávkově mostě, té se však podařilo utéct. Ihned poté zaútočil nožem na jinou ženu.

V Praze našli u cesty mrtvolu v rozkladu

Krimi

„Po poškozené požadoval vydání finanční hotovosti. Pětadvacetiletá žena mu posléze ve strachu o svůj život vydala peníze, které měla u sebe,“ informovala mluvčí policie Eva Kropáčová.

Řidič v Praze vylétl s ferrari na rovince, luxusní auto zastavila lampa

Krimi

Policisté se domnívají, že může mít na svědomí více útoků, a prosí poškozené, aby se přihlásily. Totéž by měla udělat také žena z Hlávkova mostu, kterou kriminalisté dosud neznají. Přijmou také jakékoliv informace o podezřelém na lince 158. Za loupež mu hrozí až deset let vězení.

Hledaný je střední postavy, má vyhublé tváře a nosí dioptrické brýle. Na sobě měl skořicovou zimní péřovou bundu, kraťasy, podkolenky a šedou čepici s kšiltem.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z napadení

Podobné útoky řešila pražská policie loni v červnu, kdy útočník napadl nejméně tři mladé ženy v metru a okolí. Dostala desítky tipů k hledanému, ale najít se jej dosud nepodařilo.

Motiv neznámý, žádný další útok. Sériový násilník s nožem z metra dál uniká

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám