Hlavní obsah

Nebezpečný mladík už vypovídal, zavraždil důchodkyni kvůli drobným

Právo, sts

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kriminalisté už vyslechli devatenáctiletého Milana Jeřábka a prozradili, proč veřejnost upozorňovali při vyhlášení pátrání na jeho extrémní nebezpečnost.

Foto: Policie ČR

Milan Jeřábek.

Článek

Hledaný se na začátku října kolem čtvrté hodiny ráno vloupal do jednoho z bytů v Praze 9. A to v okamžiku, kdy jeho obyvatelka byla doma a spala. Při prohledávání místností se devětasedmdesátiletá seniorka ovšem probudila, a to se jí stalo osudným.

„Jelikož žena začala volat o pomoc, muž ji fyzicky napadl a způsobil jí mnohačetná poranění, kterým na místě podlehla. Z bytu si odnesl velmi malou finanční hotovost a pár jiných drobností,“ popsala nepochopitelný čin pachatele pražská policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Při prvním výslechu se mladík doznal a uvedl všechny podrobnosti svého počínání. Při druhém vyslýchání už odmítl vypovídat a nyní čeká v policejní cele na vzetí do vazby, které by mělo přijít v nejbližších hodinách. V případě odsouzení hrozí pravděpodobnému vrahovi až dvacetileté vězení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám