Hlavní obsah

Násilník ženu v Brně přepadl, oloupil a ještě se jí vysmál

Právo, mh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Brněnská policie žádá o pomoc při pátrání po nebezpečném pachateli, který přepadl v parku Studánka dvaadvacetiletou ženu. Sebral jí kabelku s věcmi za 16 tisíc korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Za oběť si vybral bezbrannou ženuVideo: Policie ČR

 
Článek

Přepadení se stalo 9. listopadu nad ránem. Lupič využil toho, že se žena bez doprovodu vracela z večírku domů. Nejprve ji chvíli sledoval a čekal na vhodnou příležitost.

Lupič v Šumperku čekal na zavíračku, pak zbil a okradl barmanku

Krimi

„Ta se mu naskytla právě v prázdném brněnském parku. Když si byl jistý, že ho nikdo nevyruší, zaútočil. Na schodišti přistoupil k bezbranné ženě a jedním úderem do hlavy ji srazil k zemi.  Pak už jen marně prosila vysmívajícího se zloděje, aby jí vrátil kabelku, se kterou začal utíkat,“ uvedl k případu mluvčí policie Petr Vala.

Pachatel takto přišel k věcem za 16 tisíc korun. Kriminalistům se podařilo zajistit několik kamerových záznamů. Na nich je zachycen muž, který se nacházel poblíž loupežného přepadení a mohl by významným způsobem přispět k objasnění případu. Informace o něm přijmou policisté na lince 158.

Foto: Policie ČR

Za oběť si vybral bezbrannou ženu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám