Hlavní obsah

Násilník usnul při osahávání manželky

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Ve středu večer byli brněnští policisté přivoláni k řešení manželských sporů do jednoho z bytů ve čtvrti Černá Pole. Opilý dvaapadesátiletý muž tam napadal svoji o čtyři roky mladší manželku. Drama skončilo ve chvíli, kdy agresivní manžel usnul při osahávání těla své ženy.

Článek

Manželé mají se společným soužitím dlouhodobé problémy. Muž svoji ženu několik měsíců vulgárně napadal, urážel ji před spolupracovnicemi, vyhazoval ji z bytu a nebál se ani fyzického napadení. Žena situaci vyřešila tím, že odešla ze společné domácnosti.

"Manžel tedy zvolil jinou formu nátlaku. Manželce posílal výhružné SMS zprávy. V nich hrozil i sebepoškozením. Žena tlaku manžela podlehla a v obavě, že si ublížil, vyhledala manžela v jejich bytě," uvedl mluvčí brněnské policie Bohumil Malášek.

Návštěva však skončila krutou scénou. "Podnapilý muž ženu fyzicky napadl, několikrát ji udeřil pěstí do obličeje, tahal ji za vlasy, držel za ruce a odmítal ji pustit z bytu, který uzamkl. Pak ji přinutil, aby se svlékla. Následně ji osahával na těle a při tom usnul. Ženu vysvobodila až přivolaná policejní hlídka," doplnil mluvčí. Případem se policisté dále zabývají a řeší ho odborníci na domácí násilí.

Druhý podobný případ

Brněnští policisté ve středu zasahovali i u dalšího podobného případu. "Devětatřicetiletý podnapilý muž nejdříve tloukl svou o dvanáct let mladší družku do obličeje. Později ji porazil na zem a znovu ji bil do obličeje," řekl Malášek. Muže zkrotila až přivolaná policejní hlídka, která mu nasadila pouta. Zjistili jsme, že muž podobným způsobem družku napadl již několikrát," uzavřel Malášek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám