Hlavní obsah

Narkoman proběhl skleněnými dveřmi nemocnice. Nezabrala ani zklidňující injekce

Pardubice

Rozbité dveře nemocnice, napadená hlídka, několik hodin práce záchranářů i strážníků. To je účet po 30letém agresivním narkomanovi, se kterým měli co do činění v neděli v Pardubicích. Nefungovala na něj ani zklidňující injekce.

Agresivní narkoman. Rozbil dveře, napadl strážníkyVideo: Městská policie Pardubice

 
Článek

Několikahodinová peripetie začala v neděli dopoledne v Bělehradské ulici, kde muž skákal pod auta. Hlídka jej odvezla do psychiatrické nemocnice, kde se ukázalo, že je pod vlivem marihuany a většího množství pervitinu. Ve chvíli, kdy měl odjet na záchytku, rozběhl se k východu a proběhl skleněnými dveřmi nemocnice.

Dívka v Pardubicích uvázla v nákupním vozíku. Vyprostili ji hasiči

Krimi

„Hlídka jej zadržela na místě, ale na bezpečné zvládnutí zcela nepříčetného muže už byla zapotřebí posila v podobě dalších tří hlídek. Krvácející muž kolem sebe cákal krev ze svých zranění po strážnících i zdravotnících. Jakákoliv domluva s tímto uživatelem návykových látek se ukázala jako nemožná,“ uvedl mluvčí strážníků Jiří Sejkora.

Kamarád leží zbitý v bahně, hlásil muž v Pardubicích. Nakonec ho obvinili z pokusu o vraždu

Krimi

Až po chvíli se ho podařilo na zemi zalehnout, aby dostal pouta a mohl být ošetřen. Dostal také zklidňující injekci, která ale na muže kvůli drogám příliš nezabrala. Muž nakonec skončil na záchytce. Celý zásah trval něco přes čtyři hodiny a zaměstnal tři nemocniční pracovníky, dvě posádky záchranářů a čtyři hlídky strážníků.

Případ dále řeší policie kvůli poškození nemocničních dveří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám