Hlavní obsah

Náraz rozlomil motorku, řidič skončil na zaparkovaném autě

– Zlín

Rozlomenou motorkou skončila vážná nehoda ve Zlíně-Vršavě. Řidič osobního auta tam nedal při odbočování vlevo přednost motorkáři a srazil ho. Motorkáře náraz odhodil na zaparkované auto, s těžkými zraněními bojuje v nemocnici o život. Policisté později zjistili, že k řízení motocyklu neměl oprávnění.

BEZ KOMENTÁŘE: Po nehodě skončila motorka ve výloze autosalónuVideo: Novinky

 
Článek

Devětačtyřicetiletý řidič citroënu jel v neděli večer ve směru od Fryštáku na Zlín, když začal odbočovat vlevo k čerpací stanici. Na křižovatce však nedal přednost přijíždějícímu 22letému motorkáři a srazil ho.

„Mladého motorkáře auto srazilo tak nešťastně, že utrpěl velmi těžká zranění. Motorka se rozlomila na dvě části a tělo náraz odhodil na auto zaparkované poblíž cesty. Letící kus motorky pak rozbil skleněnou výplň budovy autosalonu,“ popsala následky nehody policejní mluvčí Jana Macalíková.

Foto: Novinky

Motorka byla po nehodě na dvě části

Zraněnému motorkáři poskytovali první pomoc svědkové nehody až do příjezdu záchranné služby, která ho posléze převezla do Baťovy nemocnice, řidič auta zraněn nebyl, utrpěl jen šok. Dechová zkouška u něj byla negativní.

Foto: Policie ČR

Motorka skončila ve výloze autosalónu

„Z dosavadního vyšetřování průběhu nehody vyplývá, že viníkem této tragédie je řidič osobního auta. Nicméně policisté také zjistili, že motorkář nemá příslušné řidičské oprávnění a jeho stroj nemá platnou technickou prohlídku,“ konstatovala mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám