Hlavní obsah

Nákladní vlak na Brněnsku srazil a zabil staršího muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žabčice

Nákladní vlak srazil v úterý v Žabčicích na Brněnsku staršího muže, který střet nepřežil. Zemřel ještě před příjezdem záchranářů. Trať byla mezi Hrušovany u Brna a Vranovicemi neprůjezdná zhruba tři hodiny.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Neštěstí se stalo kolem 15:00 v zastávce Žabčice. Mluvčí záchranné služby Hedvika Kropáčková uvedla, že pacient utrpěl mnohočetná zranění, kterým podlehl.

Mluvčí policie Pavel Šváb řekl, že policie prověřuje, co přesně se na místě stalo.

Muž nepřežil srážku auta s vlakem, zraněné vyprostili cyklisté

Krimi

Podle webu Českých drah doprava v místě stála na obou traťových kolejích zhruba tři hodiny, poté se jezdilo po jedné z nich.

Vlak srazil a zabil muže na Blanensku

Krimi

Dopravce odřekl čtyři rychlíky, cestující měli využít nejbližší spoj. Jeden mezinárodní rychlík jel odklonem přes Přerov.

Reklama

Související témata:

Související články

Pendolino v Plzni zabilo 11letou dívku

Na železniční trati v Plzni došlo v pátek ráno k tragédii. Rychlík Pendolino tam podle informací Práva srazil 11letou holčičku před zraky o rok mladšího...

V kolejišti na Novojičínsku našli muže

Moravskoslezští záchranáři zasahovali v pátek odpoledne v Suchdole nad Odrou na Novojičínsku. V kolejišti tam byl nalezen jednapadesátiletý muž. Vše...

Výběr článků

Načítám