Hlavní obsah

Nabouraný řidič pronásledoval Prahou viníka. Ten ujížděl kradeným autem

Praha

Nabouralo do mě auto a ujíždí. Takové oznámení přijali v pondělí pražští policisté, kteří se vydali hledat nepoctivého šoféra. To se jim podařilo a zjistili, že auto je kradené a muž pod vlivem drog.

Řidič pronásledoval bourajícího mužeVideo: Policie ČR

 
Článek

Stříbrné auto nabouralo do oznamovatele v ulici Povltavská a rychle začalo ujíždět. Poškozený se však nezalekl a začal ho pronásledovat, přičemž vytočil linku 158. Hlídka ujíždějícího muže našla v Cukrovarnické ulici.

Zloději řádící v Praze a okolí zakopali trezor na zahradě. Pro šéfa si přišla zásahovka

Krimi

„Jelikož podezřelý neuposlechnul výzev, použili policisté proti muži donucovací prostředky. Policisté na místě zjistili, že vozidlo, které způsobilo dopravní nehodu, bylo odcizeno v neděli 13. prosince v Praze 4,“ informovala mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Muž v Praze surově mrskl se štěnětem o zem a pak ho kopl

Krimi

Jeho 54letý řidič byl pod vlivem drog, které u něj byly také nalezeny, a měl zákaz řízení. Je podezřelý z trestných činů maření úředního rozhodnutí, neoprávněné užívání cizí věci a přechovávání omamných a psychotropních látek, za což mu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi. Kriminalisté zjišťují, jak se dostal ke kradenému autu.

Reklama

Výběr článků

Načítám