Hlavní obsah

Na železničním přejezdu v Praze se střetl projíždějící vlak s automobilem

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K nehodě došlo na přejezdu v ulici Za Cukrovarem, který je zabezpečen výstražnou světelnou signalizací. Tu pravděpodobně řidič hyundaie přehlédl a vjel na přejezd v době, kdy se k němu blížil vlak. Náraz byl tak silný, že z hyundaie odlétl motor o několik desítek metrů dále. Při nehodě byli zraněni dva lidé.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda vlaku a auta v ČakovicíchVideo: Novinky

 
Článek

"Na místě zasahovaly dvě jednotky pražských a drážních hasičů. Z vlaku bylo nutné evakuovat asi 50 lidí," sdělil mluvčí hasičů Martin Kavka.

Ulice Za Cukrovarem musela být obousměrně uzavřena. Stejně tak byl zastaven železniční provoz mezi Prahou a Neratovicemi.

Při nehodě byli zraněni dva lidé z osobního vozu. Ven z auta se dostali ještě před příjezdem hasičů. Všichni cestující z vlaku vyvázli z nehody bez zranění.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na čakovickém přejezdu.

"Na místě jsme ošetřili osmadvacetiletého muže, který byl poté s úrazem hlavy a nohy převezen do nemocnice Na Bulovce," uvedla mluvčí záchranářů Jana Poštová s tím, že záchranka ošetřila také lehce zraněnou ženu.

Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám