Hlavní obsah

Na Třebíčsku se srazila čtyři auta, jeden mrtvý a pět zraněných včetně dětí

Novinky, kub
Příložany
Aktualizováno

K tragické nehodě vyjížděli záchranáři na Třebíčsku, kde se srazila tři osobní auta a jedno nákladní. Podle policie zemřel jeden člověk a dalších pět se zranilo, byly mezi nimi podle hasičů rovněž děti. Příčinou srážky bylo podle policie chybné předjíždění.

Foto: HZS

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala v sobotu krátce před polednem u Příložan, které jsou částí Jaroměřice nad Rokytnou.

Policie na Twitteru uvedla, se součástí nehody byla tři osobní auta a jedno nákladní vozidlo. „Nehoda si vyžádala jedno úmrtí, jedno těžké zranění a čtyři lehká zranění. Místo nehody je stále neprůjezdné,” sdělili policisté.

V zámeckém parku v Žamberku havaroval vrtulník

Krimi

Mluvčí hasičů Petra Musilová ČTK sdělila, že mezi zraněnými jsou také děti. „Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněných osob,” uvedla mluvčí.

Podle policie bylo příčinou nehody zřejmě nesprávné předjíždění. „Řidička osobního vozidla předjížděla nákladní auto. Z dosud nezjištěných příčin se nestihla včas zařadit před předjížděné vozidlo a čelně se střetla s protijedoucím osobním vozidlem,” sdělila mluvčí policie Dana Čírtková s tím, že jedno z aut se po střetu odrazilo na další projíždějící vozidlo.

Okolnosti a příčinu tragické nehody vyšetřuje policie, uzavřela kvůli tomu silnici II/152 mezi Jaroměřicemi a Myslibořicemi.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám