Hlavní obsah

Na silnici na Královéhradecku zemřel chodec, zřejmě ho srazilo auto a ujelo

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Královéhradečtí policisté vyšetřují od sobotní půlnoci dopravní nehodu, při níž zemřel 54letý muž. Je pravděpodobné, že ho srazilo auto, které od nehody ujelo.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„Zraněného ležícího muže objevila na místní komunikaci v obci Prasek na Hradecku náhodná cyklistka v sobotu krátce před půlnocí. Žena zavolala na tísňovou linku a podle pokynů záchranářů až do jejich příjezdu mu poskytovala první pomoc,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Přivolané záchranné službě se však zraněného již nepodařilo přes veškerou snahu oživit. „Dle prvotního šetření 54letého muže srazilo vozidlo, které ale od nehody ujelo. U mrtvého muže jsme proto nařídili soudní pitvu,“ dodala Kormošová.

„Co se přesně na silnici stalo, je předmětem dalšího šetření,“ pokračovala mluvčí a požádala případné svědky, kteří by mohli k případu poskytnout jakoukoliv informaci, aby zavolali na bezplatnou linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám