Hlavní obsah

Na ozbrojenou lupičku vytáhla prodavačka v Praze nůž a dětskou policejní plácačku

Novinky, kor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neznámá žena přepadla obchod s potravinami v pondělních odpoledních hodinách v Šiškově ulici v Praze 8. Prodavačka se jí snažila bránit nožem a dětskou policejní plácačkou. Žena z místa utekla, policie po ní pátrá. O loupeži v pátek informoval mluvčí pražské policie Jan Daněk.

BEZ KOMENTÁŘE: Prodavačka vytáhla na lupičku nůž a plácačkuVideo: Policie ČR

 
Článek

Žena vešla do obchodu, na obsluhu vytáhla nůž s třiceticentimetrovou čepelí a chtěla po ní peníze. Ty jí prodavačka nevydala a na svou obranu vytáhla také nůž.

Lupičku to ale neodradilo a vlezla za pult, kde sebrala dvě krabičky cigaret. Prodavačka se ji proto snažila zahnat dětskou policejní plácačkou, kterou měla zrovna po ruce. Poté společně s kolemjdoucím mužem ženu chvilku neúspěšně pronásledovali.

Foto: Policie ČR

„Při útěku se žena navíc svlékala a odhazovala oblečení, ve kterém loupila. Pod tím měla další oblečení a chtěla tím pravděpodobně ztížit své dopadení,“ uvedl mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Při přepadení nebyl nikdo zraněn a škoda byla vyčíslena na necelých dvě stě korun. Kriminalisté se snaží ženu dopadnout. Pokud se jim to podaří, hrozí jí za loupež až desetiletý pobyt za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám