Hlavní obsah

Na Litoměřicku se srazila záchranka s osobním autem

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budyně

U Budyně nad Ohří na Litoměřicku se v neděli dopoledne srazilo osobní auto s vozidlem záchranné služby. Záchranáři spěchali se zapnutými majáky s pacientem do nemocnice.

BEZ KOMENTÁŘE: Na Litoměřicku se srazila záchranka s osobním autemVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala krátce po půl dvanácté dopoledne. Záchranáři spěchali do nemocnice s pacientem, u kterého zasahovali v dopoledních hodinách. Podle svědků jela záchranná služba po silnici č. 118 směrem na Roudnici nad Labem. Sanitka měla zapnuté majáky i sirénu.

„Před sanitkou jela dvě osobní auta. Řidička jednoho záchranářům uhnula na stranu, řidič octavie ale sanitku asi přehlédl a začal odbočovat vlevo. V tu chvíli se oba vozy střetly,“ popsal Novinkám nehodu očitý svědek.

Osobní vůz po střetu se sanitkou ještě narazil do stromu. Záchranáři okamžitě pomohli zraněnému řidiči. Další posádka záchranné služby pak řidiče osobního auta transportovala do nemocnice. Pro pacienta z nabourané sanitky musela dorazit jiná záchranka.

Provoz byl v místě nehody po dobu vyšetřování omezen. Přesné okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám