Hlavní obsah

Na Domažlicku se srazil vlak s osobním autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V Trhanově na Domažlicku se v neděli ráno srazil vlak s osobním vozem. Řidič, který nezastavil na přejezdu a nedal vlaku přednost, vyvázl z nehody se zraněním. Doprava na trati byla přerušena.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Nehoda u Trhanova

Článek

„Záchranná služba transportuje pouze řidiče osobního automobilu, ročník 1964, do Domažlické nemocnice s lehkým zraněním,” uvedla Andrea Divišová z plzeňské záchranné služby.

„Řidič osobního auta při přejíždění nechráněného železničního přejezdu nerespektoval dopravní značku Stůj, dej přednost v jízdě! a vjel na přejezd v době, kdy tudy projížděl osobní vlak jedoucí ve směru na Trhanov,” řekla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková. Auto bylo podle ní následně odmrštěno do pravého silničního příkopu. „Požití alkoholu bylo vyloučeno provedenými dechovými zkouškami. Policisté se nehodou nadále zabývají,” dodala.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Nehoda u Trhanova

Nehoda se stala na trati z Plané u Mariánských Lázní do Domažlic, v úseku mezi Havlovicemi a Klenčí pod Čerchovem. Vlaky by se měly podle informací na webu Českých drah na trať vrátit kolem 11 hodiny.

Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám