Hlavní obsah

Na brněnském nádraží vykolejil vlak, který vezl 130 lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Na brněnském hlavním nádraží v pátek ráno vykolejil motorový osobní vlak, který vezl 130 lidí. Nikdo se nezranil. Příčinu zatím Drážní inspekce neurčila, řekl mluvčí inspektorů Martin Drápal. Kvůli nehodě nabraly některé vlaky zpoždění.

Foto: Drážní inspekce

V Brně vykolejil vlak s cestujícími.

Článek

V úseku mezi hlavním nádražím a Horními Heršpicemi je částečná výluka. Komplikace se týkají vlaků spojujících Brno s Jihlavou a jihozápadní částí kraje. "Některé vlaky končí nebo začínají v Horních Heršpicích," uvedla mluvčí Českých drah Kateřina Šubová.

Foto: Drážní inspekce

V Brně vykolejil vlak s cestujícími

Část souprav úsekem projíždí, plný provoz však kvůli nehodě není možný, vlaky by nabíraly příliš velké zpoždění. Mimo koleje se krátce před 05.00 ocitl jeden vůz motorového vlaku z Rakšic do Brna.

Foto: Drážní inspekce

V Brně vykolejil vlak s cestujícími

Drážní inspektoři při zjišťování příčiny prověří stav soupravy i kolejí. Výluka podle dostupných informací potrvá nejméně do 10.00. Předběžný odhad škody na soupravě činí 35 tisíc korun, uvedla Šubová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám