Hlavní obsah

Myslel jsem, že je to můj konec. Jágr přiznal zavinění nehody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Věhlasný český hokejista Jaromír Jágr (50) popsal okolnosti středečního střetu vozidla, které řídil, s tramvají v Praze. V textu zveřejněném na sociální síti Facebook přiznal, že za havárii mohl sám, kdy za volantem elektromobilu přehlédl tramvajovou soupravu.

Jaromír Jágr po nehodě v PrazeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Chtěl bych vám jen krátce sdělit, co se dnes stalo, kdy jsem byl součástí dopravní nehody. Byla to moje chyba,“ kál se na Facebooku Jágr pár hodin po střetu elektromobilu, který řídil, s tramvají u nemocnice v pražském Motole.

Slavný hokejista popsal, jak jel ulicí Plzeňská a snažil se přejet z jednoho směru do druhého.

Vždy jsem věřil, že vyšší moc má nade mnou ochrannou ruku, a znovu jsem se o tom přesvědčil
Jaromír Jágr, hokejová legenda

„Kontroloval jsem si tu druhou stranu a ve vhodnou chvíli jsem do ní najel. Byl ale velký provoz a v tom jsem nestihl zareagovat na tramvaj, která jela velkou rychlostí ve stejném směru jako já,“ uvedl Jágr.

Jaromír Jágr měl nehodu, srazil se s tramvají

Krimi

Tramvajové soupravy si podle svých slov všiml na poslední chvíli, až když byla na půl metru před ním.

„Myslel jsem si, že je to můj konec. Vždy jsem věřil, že vyšší moc má nade mnou ochrannou ruku, a dnes jsem se o tom znovu přesvědčil. Díky Bohu!“ zmínil hokejista.

Nehoda elektromobilu Jaromíra JágraVideo: Aktu.cz

„Co je ale nejdůležitější, že se cestujícím v tramvaji nic nestalo. Tímto bych tuto smutnou událost zakončil. A děkuji všem za pochopení a také za pomoc těm, kteří na místě zasahovali,“ dodal Jágr.

Legendární český hokejista Jaromír Jágr (50) boural ve středu dopoledne v Plzeňské ulici v Praze. Se svým elektromobilem Kia se padesátiletý útočník a zároveň majitel hokejistů Kladna srazil s tramvají.

Foto: Novinky

Jaromír Jágr po nehodě v Praze

Jágr skončil v péči záchranky, žádná vážná zranění ale neutrpěl a podepsal reverz s tím, že nepotřebuje převoz do nemocnice.

Dechová zkouška byla u něj podle policie negativní. Okolnosti nehody policie dál vyšetřuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám