Hlavní obsah

Muže v průmyslové firmě zavalila součástka, na místě byl mrtev

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bohumín

Tragický pracovní úraz vyšetřuje policie v jednom z průmyslových areálů v Bohumíně na Karvinsku. Čtyřiatřicetiletého muže při práci zavalila velká ocelová součástka. Záchranáři už zraněnému nedokázali pomoci.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O události informoval mluvčí moravskoslezské záchranné služby Lukáš Humpl. Tragédie se stala v sobotu ve večerních hodinách.

„Čtyřiatřicetiletý muž byl zraněn při práci v průmyslové firmě, kde jej zavalila těžká ocelová součástka. Po úrazu zůstal ležet v bezvědomí, první pomoc postiženému začali poskytovat jeho spolupracovníci,“ sdělil Humpl.

V okamžiku příjezdu záchranářů už nejevil muž žádné známky života. „Prvotní vyšetření zasahujícím lékařem ukazovalo na vážná poranění v oblasti hrudníku a zad. Posádky pokračovaly v pokusech o záchranu během rozšířené resuscitace,“ pokračoval Humpl.

Ani za použití přístrojové techniky a léků se však podle Humpla v průběhu dalších několika desítek minut nepodařilo obnovit činnost srdce postiženého a lékař tak musel konstatovat jeho smrt.

Reklama

Výběr článků

Načítám