Hlavní obsah

Na ulici v Kladně našli pobodaného muže, policie zadržela mladou ženu

Právo, Novinky, jap, rap
Kladno
Aktualizováno

Na sídlišti v Kladně - Kročehlavech byl ve čtvrtek večer pobodán muž. Policie po činu zadržela jeho 27letou partnerku. K incidentu došlo v ulici Obránců míru v Kladně - Kročehlavech. Podle svědků byl na ulici nalezen muž s nejméně třemi bodnými ranami.

Muže v Kladně někdo pobodal, policie po pachateli pátráVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Kromě záchranářů a policistů na místo zamířila také posádka záchranářského vrtulníku. Záchranáři muže ošetřili a poté ho sanitkou převezli na nedalekou křižovatku, odkud jej vrtulník transportoval do jedné z pražských nemocnic.

„V souvislosti s pobodaným mužem policisté zadrželi ženu, která je z činu podezřelá. Jedná se o 27letou partnerku napadeného muže,“ informovala v pátek mluvčí středočeské policie Vlasta Suchánková.

Host restaurace v Praze při hádce pobodal policistu v civilu

Krimi

Podle ní byla žena zadržena v jedné z místních ubytoven, kde nejspíš k potyčce a napadení došlo. Kriminalisté čin označili za pokus o vraždu, muž zůstává v nemocnici.

Okolí místa incidentu prohledávali policisté i strážníci. Pomáhal jim také policejní psovod se služebním psem. Policisté mimo jiné kontrolovali všechny nájemníky z přilehlé ubytovny. Strážníci s psovodem pak prohledávali kontejnery a popelnice v okolí. S největší pravděpodobností hledali nůž, který mohl pachatel na útěku odhodit.

Útočník pobodal v Praze na zastávce muže, policie zadržela podezřelého

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám