Hlavní obsah

Muže na procházce zranil neznámý střelec

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

Zamotanou hlavu mají plzeňští kriminalisté, kteří od čtvrtečního odpoledne řeší případ postřeleného šestadvacetiletého muže z Tachovska. Ten tvrdí, že ho na procházce se psem trefil neznámý střelec. Muž skončil v plzeňské fakultní nemocnici.

Foto: JA Czech

tým VACORE, 1. místo

Článek

"Mělo se to stát v příměstské části Valcha. Dosud máme k dispozici jen jeho výpověď, kterou musíme prověřit," řekl mluvčí plzeňských policistů Petr Kovář. Záhadou zůstává, jak se zraněný muž dostal do nemocnice. S prostřelenou nohou se totiž nečekaně objevil v ambulantní ordinaci očního, ušního a nosního oddělení fakultní nemocnice na Borech.

Službu konající lékař musel zavolat záchranku, který ho odvezla k ošetření na patřičné oddělení, které je na druhé straně města.."Pacienta jsme převáželi s průstřelem stehna," řekl mluvčí záchranky Miroslav Bukovjan.

Že by na Valše usadil ostřelovač , který by cíleně ohrožoval lidi, se podle policie zdá nepravděpodobné. "Zatím ale pro to nemáme rozumné vysvětlení," řekl jeden z kriminalistů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám