Hlavní obsah

Muž ze žárlivosti střílel na hospodu

Právo, Jiří Šolc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

V malé obci na Konstantinolázeňsku během pondělní noci 46letý muž střílel na hospodu. Podle policie byla důvodem žárlivost.

Foto: Policie ČR

Kulky v oknem v resturaci

Článek

Policejní mluvčí Dagmar Jiroušková uvedla, že muž držel samonabíjecí zbraň legálně. „Opakovaně vystřelil na neobývaný a neprovozovaný objekt místního hostince s cílem poškodit majetek domnělého soka,“ uvedla mluvčí.

Podle ní den před incidentem došlo ke slovní rozepři mezi zadrženým a jeho manželkou, kterou následně i fyzicky napadl. „V souvislosti s tím žena utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici bez nutnosti hospitalizace,“ sdělila Jiroušková.

Policejní komisař v úterý zahájil trestní stíhání zadrženého muže, kterého obvinil ze spáchání přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu, přečinu výtržnictví a přečinu poškození cizí věci. Státnímu zástupci podal podnět s návrhem na vzetí obviněného do vazby, který soud akceptoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám