Hlavní obsah

Muž zapadl cestou ze záchytky v Pardubicích za stavební buňku, sevření uvolnil jeřáb

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pardubice

Nasazení hasičského jeřábu a další techniky si vyžádala sobotní záchranná akce v Pardubicích, kde uvízl pod mostem muž, který spadl za stavební buňku. Zůstal sevřený v polovině těla mezi pilířem mostu a zázemím pro stavaře a volal o pomoc. Policii pak vysvětloval, že byl na cestě ze záchytky a uklouzl.

Záchrana muže pod mostem v PardubicíchVideo: HZS Pardubického kraje

 
Článek

Muž se dostal do problémů pod mostem u pardubické rafinerie v sobotu ráno. Záchranáře přivolali dělníci, kteří slyšeli jeho volání o pomoc.

Boxera na Pardubicku uvěznila nezakrytá skruž

Krimi

„Muž zůstal uvězněn polovinou těla mezi mostní konstrukcí a stavební buňkou,“ sdělila v sobotu mluvčí hasičů Jana Poláková.

Nešťastník byl podle mluvčí silně podchlazený. „Byl ale při vědomí a komunikoval,“ upřesnila Poláková.

Foto: HZS Pardubického kraje

Záchrana muže v Pardubicích

Hasiči ho dostali ze sevření pomocí jeřábu a pneumatických vaků a předali ho záchranné službě k dalšímu ošetření.

Od stromečku v Pardubicích chytl byt. Dcera s matkou utíkaly před backdraftem

Krimi

Mluvčí policie Eva Maturová sdělila, že její kolegové muže ještě před odjezdem do nemocnice v sanitce vyslechli a řekl jim, že zapadl cestou ze záchytky, odkud ho krátce před tím propustili. Chtěl si prý odskočit, ale uklouzl a spadl za buňku.

Foto: HZS Pardubického kraje

Muž spadl pod mostem za stavební buňku u pardubické rafinerie.

Podrobnosti k mechanismu jeho pádu, například jak přesně za buňku zapadl, že zůstal uvězněný v polovině těla, policie nesdělila, případem se dále vzhledem k tomu, že na pád muže neměl vliv nikdo další, nezabývá.

Reklama

Související články

Před divadlem v Pardubicích se zapálil muž

O sebevraždu upálením se v pondělí večer pokusil na náměstí Republiky před divadlem v Pardubicích zatím neznámý muž. Podařilo se ho uhasit, má ale popáleniny...

Výběr článků

Načítám