Hlavní obsah

Muž zachránil ženu v Berouně od znásilnění. Zvrhlíka natočil na útěku

Beroun

Dvaatřicetiletý muž zachránil na konci července od znásilnění 23letou ženu v Berouně. Násilníka, který poškozenou odtáhl do křoví, odtrhl, a navíc se ho snažil natočit na útěku. Policie podezřelého dopadla a obvinila.

Zachránce natočil útěk násilníkaVideo: Policie ČR

 
Článek

Minulou středu po půlnoci šla mladá žena kousek od vlakového nádraží po  Švýcarské ulici, když minula dva muže, ze kterých měla nepříjemný pocit. Změnila proto směr, ale po chvíli ji jeden z těch to mužů došel a začal na ni sahat.

„Muž ji zezadu obejmul a odtáhl do křoví, kde ji povalil na zem. Mladá žena začala volat o pomoc a snažila se dostat chlípníkovi ze sevření, avšak jeho nic neodradilo. Rozepnul jí knoflík i zip od kalhot, osahával ji a připravoval se na soulož,“ popsala mluvčí policie Michaela Richterová.

Je to nymfomanka, řekl obžalovaný o 13leté dívce, se kterou měl sex ve sklepě

Krimi

V okolí v tu dobu procházel 32letý muž, který zaslechl volání o pomoc a vydal se tím směrem. Našel ženu v sevření muže, kterého okamžitě odtrhl. Zvrhlík začal utíkat pryč a zachránce běžel za ním. Přitom se ho snažil zastavit a natočil jej.

O mladou ženu se mezitím staral pár, který šel náhodou okolo. Pomohli ji zvednout se ze země a počkali na policii.

Pomohl policejní pes 

Policisté vyslali na místo také psovodku, jejíž pes začal okamžitě po útočníkovi pátrat. Stopa vedla k místní ubytovně a pekárně, kde skončila. Pes sice podezřelého nenašel, ale kriminalisté dostali důležité indicie, podle nichž muže zadrželi.

„Kriminalistka zahájila proti 35letému muži trestní stíhání a obvinila ho ze zvlášť závažného zločinu znásilnění spáchaného ve stadiu pokusu. Obviněný muž je stíhán vazebně,“ konstatovala Richterová s tím, že muž byl již tři krát odsouzen za násilnou trestnou činnost. Nyní mu hrozí 10 let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám