Hlavní obsah

Muž vykrvácel při sadomasochistických hrátkách

ČTK, Petr Knötig

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

V Brně zemřel v uplynulých dnech při sexuálních hrátkách třicetiletý muž. Podle policie se při sadomasochistickém styku s pětačtyřicetiletou ženou nechal bodnout dvakrát do stehna. "Rány však byly natolik vážné, že zraněný na místě vykrvácel," řekl v úterý mluvčí policie Zdeněk Lubas.

Foto: Ján Vošček

Socha vinaře se stala námětem jedné z vystavených fotografií.

Článek

Ke zraněnému přivolali sanitku přátelé. Do příjezdu lékaře na místo činu byl ale muž mrtvý. Jeho partnerka skončila ve vězení. Za ublížení na zdraví s následkem smrti jí hrozí odnětí svobody až na osm let.

Zábava bezdomovců

"Vše se odehrálo v chatě v brněnské lokalitě Palackého vrch, kterou s tichým souhlasem jeho majitele obývali bezdomovci. Kromě páru byli v kritický okamžik v chatě ještě další dva muži, kteří měli v krvi jeden 3 a druhý 3,7 promile alkoholu. Žena, která se oddávala sexu s 30letým mužem, měla v krvi dva a půl promile. Je pravděpodobné, že i postižený muž byl opilý, ale to nám ukáže až výsledek rozboru jeho krve," sdělil Lubas.

"To nebylo poprvé, co s ní chtěl sex v tomto stylu. Vždycky však používal kožený opasek k bití, jinak nic drastického. Tentokrát se chtěl asi nechat pořezat nebo bodnout, ale kdo mohl vědět, že mu při tom Zuzana propíchne velkou cévu a nic ho už nezachrání. Ona navíc po tom, co začal silně krvácet, odešla, aniž by mu pomohla," vypověděli na policii zbývající bezdomovci, kteří si jen útržkovitě vzpomínali na tragický večer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám