Hlavní obsah

Muž ve Varech osahával dívku se sluchátky, policie hledá svědka

– Karlovy Vary
Novinky, kub

Policisté v Karlových Varech hledají svědka v případu napadení dívky neznámým mužem, když šla se sluchátky na uších a nevšimla si ho, jak se k ní blížil. Pachatel dívku osahával, nakonec ho ale polila horkou kávou a tím ho odehnala. Kriminalisté hledají kromě násilníka také svědka, kterého zaznamenala bezpečnostní kamera nedaleko místa činu a mohl by pomoci případ objasnit.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie hledá svědka v případu znásilnění Video: Policie ČR

 
Článek

Dívku, jejíž věk policie neupřesnila, měl pachatel napadnout již 29. července, policie se mu ale dosud nedostala na stopu a obrátila se nyní na veřejnost s žádostí o spolupráci. Čin policisté kvalifikovali jako znásilnění.

Dívka šla podle kriminalistů krátce po 5:30 po stezce z Horního nádraží směrem na Ostrovský most. „Pachatel měl využít její nepozornosti, neboť měla v uších sluchátka s puštěnou hudbou a neslyšela, když k ní přicházel. K poškozené měl zezadu přistoupit a sáhnout jí pod sukni a osahávat ji na intimních partiích,“ sdělila v pátek mluvčí policie Eva Valtová.

Mladá žena se lekla a násilníka polila horkou kávou, načež utekla.

Policisté hledají muže, který měl v Plzni znásilnit na chodníku ženu

Krimi

Kriminalisté při vyšetřování pracují se záznamem bezpečnostní kamery, která zachytila možného svědka.

„Mohl by přispět k objasnění případu, žádáme širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po jeho totožnosti. Kdokoli muže pozná nebo má jakékoliv další informace, které by pomohly k objasnění případu, volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu,“ dodala Valtová s tím, že dotyčný není v případu podezřelý, ale policie ho chce vyslechnout jako svědka.

Reklama

Související články

Indii pobouřilo znásilnění 86leté ženy

V Indii dochází ročně k desítkám tisíc znásilnění, ale pondělní případ pobouřil celou zemi. Znásilněna byla v pondělí k večeru 86letá žena. Policie v Dillí...

Výběr článků

Načítám